Over IvR Administratie

IvR Administratie is een administratiekantoor voor iedereen. Zowel particulieren, ZZP'ers, MKB en multinationals kunnen gebruik maken van de expertise van het kantoor. Hieronder een korte introductie van de eigenaresse:

"Mijn naam is Ilona van Rutten, getrouwd, moeder van 3 kinderen, en ik ben IvR Administratie begin 2015 begonnen. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland in Diemen-Zuid en aan Mercuria Business School in Helsinki Finland. De opleiding die ik gevolgd heb, IBMS (International Business and Management Studies) met als hoofdvakken Finance en Marketing, heeft mij een goede basis gegeven voor mijn loopbaan. Tijdens mijn opleiding heb ik al de nodige werkervaring opgedaan in Quality Assurance. Na mijn studie heb ik de keuze gemaakt om de financiële kant op te gaan. Begonnen in het MKB en geëindigd bij een grote multinational heb ik titels bekleed als administrateur, assistent accountant, controller, accounthouder en financial accountant. Met als laatste functie Financial Accountant Benelux bij een grote multinational in de non-food sector. Hier gaf ik leiding aan het financiële personeel en was verantwoordelijk voor de volledige financiële accounting. Ik heb veel ervaring opgedaan, voornamelijk met het leiden van grote projecten, het aansturen van personeel en het opstellen en verdedigen van de jaarrekening.

Na al deze vruchtvolle jaren van kennis en expertise vond ik het tijd om mijn eigen kantoor te starten, een nieuwe uitdaging, spannend en veelzijdig, breed in de markt en toegankelijk voor iedere ondernemer! IvR Administratie mijn eigen kantoor, met nog meer plezier dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Met IvR Administratie, Alles op Orde!