Administratiekantoor voor ZZP'ers

IvR Administratie kan voor de ZZP-er de gehele boekhouding voeren. Geen vraag is te gek, en geen ondernemer is te klein. IvR Administratie is een veelzijdig kantoor maar onderneemt graag in de ZZP tak. Eigenaresse Ilona van Rutten voert zelf de volledige administratie uit en je hebt daarom maar één aanspreekpunt.
 

"Het leukste aan mijn vak is de mogelijkheid mensen werk uit handen te nemen en een goede vertaalslag te maken van hoe zij er daadwerkelijk voor staan. Daarnaast maakt de veelzijdigheid, de verschillende beroepen en takken van sport, het werk extra leuk. Het maakt het werk interresant en ik leer er zelf ook veel van!" aldus Ilona van Rutten, eigenaresses IvR Administratie


Naar aanleiding van het werkvolume dat nodig is voor het bedrijf, wordt er een inschatting gemaakt voor de maandelijks te betalen kosten. Ook zijn er mogelijkheden voor hulp bij het opstarten van uw kantoor, of als  u personeel in dienst neemt, voor salarisadministratie. Mocht u een ander administratief vraagstuk hebben dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Ilona komt hoe dan ook, graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!